Ekip
 

Екип

Марина Грозданова -  училищен психолог и преподавател. Работи по проекта  “Добродетели“ в детската градина и началното училище и води часовете от философския цикъл в гимназията. Марина съсредоточава усилията си върху насърчаването на емоционалната зрялост и здравите семейни взаимоотношения както в прекия си контакт с децата, така и в работата със семействата им. Завършва специалност психология към СУ ‘Св. Св. Климент Охридски“ и продължава в МП „Детско-юношеска и училищна психология“.

 

 

Екип – предучилищни класове

 

Мартин Крондев – дългогодишен предучилищен учител, преподавател по английски език в подготвителен клас и педагогически директор на „Little Steps”. Дълбоко ценен от женския колектив, мистър Мартин е любимец и на децата. Взискателен и съпричастен, той притежава отлични умения за успешното разрешаване на конфликти между учениците и сплотяване на детския колектив. Завършва „Предучилищна педагогика с английски език” в СУ „Св. Климент Охридски”.

 


Велислава Павлова – преподавател в предучилищна група, тя отговаря за отличната подготовка на децата по предметите на български език. Мис Вили е самодисциплиниран, лоялен и отзивчив колега и взискателен и грижовен педагог с творчески дух и завидна сръчност. Завършила е бакалавър „Предучилищна и начална училищна педагогика” в ЮЗУ „Неофит Рилски“ и магистърска степен „Мениджмънт на предучилищното образование“ в СУ „Св. Климент Охридски”.

 

Кристиана Стойчева – педагог в предучилищна група и учител по английски език. За мис Криси преподаването е призвание и още в средното си образование завършва педагогически профил. Верен привърженик на неформалното образование и активен член на Организацията на българските скаути, тя се присъединява към екипа ни през 2016 г. Завършва и специалност „Педагогика” в СУ „Св. Климент Охридски”.

 

Екип  – Начални учители

 

Валя Лалова - е завършила бакалавърска степен специалност „Предучилищна и начална училищна педагогика“. В момента учи „Детска – юношеска психология“, за да бъде още по-полезна на възпитаниците си. Мис Валя води заниманията си на български език. Тя е грижовен и търпелив педагог, който успява да стигне бързо до сърцата на децата и родителите. „Обичам децата, щастлива съм когато са около мен, а когато видя в очите им и усетя тяхната любов, признателност и благодарност знам, че не бих променила избора си да бъда учител, защото‚ „който взима – изпълва шепи, а който дава – изпълва сърцето““! Мис Валя обича да пише стихотворения в свободното си време.

 

Таня Георгиева – начален учител, класен ръководител на I клас и учител по информационни технологии в начален курс. Мис Таня е взискателен и грижовен педагог с дългогодишен опит, който успява да поднесе и най-трудния материал по интригуващ и достъпен начин. Завършила е масгистърска степен „Начална училищна педагогика” във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ гр. Велико Търново. Има придобита четвърта професионално-квалификационна степен.

 

Даниела Златеваначален педагог и класен ръководител на I клас и преподавател по Добродетели. Мис Дани излъчва финес, търпение и топлота. Основна насока в работата й е развитието на нравствените качества на децата и утвърждаването им като отговорни, честни и уверени подрастващи. Завършва магистърска програма по „Начална педагогика” в СУ „Св. Климент Охридски” и успешно преминала курс по практическо обучение на учители, базиран на сугестопедичния метод за ограмотяване на ученици от начален курс.


Гинка Иванова –
начален педагог и класен ръководител на I клас, Гинка Иванова се присъединява към екипа ни през 2016 г. като дългогодишен специалист в сферата на началното обучение. Избрахме я заради стремежа й да поставя предизвикателства пред децата, любящото й отношение към тях и голямото й доверие във възможностите им. Завършва „Начална училищна педагогика” в СУ „Св. Климент Охридски”.

 

Юлия Петрова – начален учител и класен ръководител на II клас, мис Юлия е блестящ пример за израза „tough love”. Строг, организиран и любящ педагог, тя съсредоточава вниманието си върху академичния напредък на децата и развитието им като зрели и самостоятелни личности. Завършва „Начална училищна педагогика с английски език” в СУ „Св. Климент Охридски” . 

Спаска Геренска – начален учител, класен ръководител нa IV клас и учител по руски език, мис Геренска олицетворява мъдрост, креативност и грация. Завършила е руска филология и има придобита магистърска степен по българска филология, начална училищна педагогика и ранно чуждоезиково обучение по немски език.

 

Екип – Езици

 

Kaрл Бартлет – учител по английски език в начален етап и история и география в гимназиален етап. Мистър Бартлет е познат с нестандартния си и интригуващ метод на преподаване и любовта си към България, където се установява през 2010 г. Любим учител на децата и заради дружелюбното си и справедливо отношение. Завършва История  в Университета Болтон, Великобритания и притежава TEFL сертификат за преподаване на английски като чужд език на деца от 6-12г.  

 

Лидия Бартлет – преподавател по английски език в начален етап. Мис Лидия е взискателен, организиран и справедлив педагог, който успява да осигури систематичен и постоянен напредък в овладяването на английския език. Насърчава уменията за самостоятелно справяне и креативност и поощрява работата с речници и източници на информация. Завършва юридически колеж във Великобритания и притежава TEFL сертификат за преподаване на английски като чужд език на деца от 6-12г. Учител по английски език в България е от 2012 г.

 

Ранулф Нийм – учител по английски език и познат с жизнерадостния си и креативен подход и любов към спорта ръгби, Мистър Нийм съумява да покори сърцата на децата, като едновременно с това да осигури необходимите дисциплина и напредък.

 

Сам Паджет – преподавател по английски език от 2016 г. в „Азбуки”. Сам ни грабна с лъчезарния си и спокоен нрав. С помощта на интерактивните си и забавни педагогически игри и общуването с емпатия Сам успява с лекота да грабне вниманието на учениците. Работил е като начален педагог и има опит в преподаването на деца със специални образователни потребности и дислексия във Великобритания.

 

Таня Глухчева – преподава испански език в прогимназиален и гимназиален етап и е част от нашия учителски екип от 2009 г. Завършила е Испанска филология в СУ “ Св. Климент Охридски“и едногодишна специализация  в университета в Малага, Испания със стипендия по програма „Еразъм“. Лъчезарна и внимателна в отношенията си с учениците умело им предава страстта си към езика. Преподава в езикови школи и подготвя ученици за участие в театрален конкурс, организиран от Испанското посолство.

 

 

 

Боряна Мастикова – учител по изобразително изкуство и ръководител на Артелие към училището, позната с изключителната си изобретателност, творчески талант и инициативност, мис Боряна се грижи за училищния интериор и представянето на редица тематични училищни изложби и събития . Завършила е ССХУ за ПИ София, а по-късно и „Предучилищна педагогика“ – към СУ „Св. Климент Охридски“ и магистърска степен  „Педагогика на изобразителното изкуство“.

 

 

Ана Петкова е учител по изобразително изкуство на най- малките ни ученици. Завършила е  специалност „Педагогика на изобразителното изкуство“  в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и е магистър по „Пространствен и графичен дизайн“. Мис Ани е виртуоз в ръчната изработка – обича да готви, да рисува и да шие, като се отличава със забележителна изобретателност и талант. Богатият й опит като учител я прави нетрадиционна в подхода си към децата и много креативна.

 

 

Марина Драгомирецкая – учител по музика в начален и гимназиален етап. Учител по вокално майсторство към академия за певци „D-Stars“.  Действащ артист към музикалния театър в София и ръководител на вокална група към училището. Завършва магистърска степен по музикални и мултимедийни технологии към Факултета по начална и предучилищна педагогика на СУ „Св. Климент Охридски“. 

 

 

Полина Димитрова – Мис Поли се грижи за физическата култура, добрия тонус и спортните умения на учениците ни. Подготвя училищните отбори по волейбол, тенис на маса и лека атлетика за успешното им представяне на ежегодни междуучилищни турнири. Завършва Националната спортна академия “ Васил Левски” със специалност физическо възпитание и втора специалност волейбол.

 

 

Атанас Димитров – Учител по физическо възпитание, лицензиран ски-инструктор и планински водач, Атанас Димитров изисква строга дисциплина, високи постижения и спортни добродетели. Треньор е на отборите ни по баскетбол, футбол, и лека атлетика.
Завършва Националната спортна академия “Васил Левски” със специалност „Физическо възпитаие” и магистърска степен „Спорт за високи спортни постижения”.